Motivació

Treballo en allò que crec, perquè necessito creure en allò que faig. Per això el meu compromís és ferm i definitiu. Treballo amb honestedat per obtenir els millors resultats possibles.

En acabar la carrera de geografia (UB, 1996), vaig estudiar el programa de doctorat i iniciar una tesi doctoral sobre la vegetació psammòfila del Delta de l’Ebre. La beca de recerca i docència que em va permetre iniciar aquesta etapa, em va portar a donar classes i a treballar en projectes d’evolució del paisatge i de cartografia de la vegetació.

Però poc temps després, vaig tenir la oportunitat de fer empresa i vaig iniciar una fructífera aventura de 15 anys en el món de l’empresa privada. Durant aquesta etapa vaig treballar en projectes de medi ambient, de paisatge, de patrimoni arquitectònic i cultural i d’urbanisme entre alguns altres, principalment orientats als serveis a l’administració local, però també a les administracions de rang superior i el sector privat.

A rel de les dificultats pròpies de mantenir un equip de treball de més de 30 persones treballant en allò en el que crec, vaig decidir continuar fent allò que sé fer i que considero més necessari socialment, ara des de la iniciativa personal, com a professional autònom. Per tant, continuo fidel als meus principis, treballant pel territori, per la seva gent, pensant en el present immediat, però també en el futur de les properes generacions. Perquè necessito creure en allò que faig, i no me’n puc estar de treballar per les persones, pel nostre entorn immediat, pel nostre país i pel nostre planeta.

Share This: